Ατρόμητος: Με 6 βαθμούς στα επόμενα τέσσερα ματς καλοβλέπει 3η θέση!

Ατρόμητος: Με 6 βαθμούς στα επόμενα τέσσερα ματς καλοβλέπει 3η θέση!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Με 6 βαθμούς στα επόμενα τέσσερα ματς καλοβλέπει 3η θέση!

bet365

Ο Ατρόμητος έβγαλε τα παιχνίδια με Αστέρα και Πανιώνιο, συγκεντρώνοντας 4 βαθμούς κι έχει κατά σειρά μπροστά του, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Απόλλωνα Σμύρνης, αναζητώντας 6 βαθμούς για να είναι για τα καλά στο κόλπο της τρίτης θέσης!

Από την Κυριακή το απόγευμα ο Ατρόμητος βρίσκεται και πάλι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικο την ΑΕΚ. Ο μόνος στόχος που έχει μείνει πλέον στους Περιστεριώτες, είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης και το καλό εισιτήριου του Europa League (σ.σ. πάντα αν δεν κατακτήσει το Κύπελλο ένας εκ των Αστέρα, Λαμίας).

Αυτό λοιπόν θα κυνηγήσει από εδώ και στο εξής η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι. Βασικά, έχει ξεκινήσει να το κυνηγά από το παιχνίδι με τον Αστέρα. Πριν δύο εβδομάδες είχαμε παρουσιάσει το αν ο Ατρόμητος έχει ελπίδες για την τρίτη θέση, όμως αυτή την στιγμή μπορούν να βγουν πιο βάσιμα συμπεράσματα.

Οι Περιστεριώτες κατάφεραν να βγάλουν δύο δύσκολα παιχνίδια με Αστέρα στην Τρίπολη και Πανιώνιο στο Περιστέρι, παίρνοντας 4 βαθμούς. Αυτό σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη τους έφερε στην τρίτη θέση και πάλι μαζί με τους «κιτρινόμαυρους». Τον Ατρόμητο όμως τον περιμένει ένας... Γολγοθάς στη συνέχεια.

Στα τέσσερα ματς που ακολουθούν με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Απόλλωνα Σμύρνης, στο Περιστέρι θα είναι ευχαριστημένοι με μια συγκομιδή τουλάχιστον έξι βαθμών. Το τι θα γίνει την επόμενη αγωνιστική τόσο στο παιχνίδι της Τούμπας, όσο και στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ίσως είναι και το πιο σημαντικό για τον Ατρόμητο. Αυτό γιατί την μεθεπόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Ακόμα και στο -3 να πάει σε αυτό το παιχνίδι, με νίκη γνωρίζει πως θα έχει και πάλι τον πρώτο λόγο στην ισοβαθμία. Από εκεί και πέρα θα πάει στο Καραϊσκάκη και θα κλείσει την τετράδα αυτή με τον πεσμένο Απόλλωνα στο Περιστέρι. Μια εβδομάδα πριν το δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», λοιπόν, ο Ατρόμητος αν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τουλάχιστον 6 βαθμούς στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που έρχονται, είναι πολύ πιθανό να παραμένει για τα καλά στο κόλπο της τριάδας.

Αν όχι, τότε θα έχει λίγες πιθανότητες να καταφέρει να κατακτήσει την τρίτη θέση και ίσως να νιώθει και... καυτή την ανάσα του Άρη. Όπως και να έχει, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι στο Περιστέρι πιστεύουν πως μπορούν να βρίσκονται μέχρι τέλους στο κόλπο της διεκδίκησης της τρίτης θέσης και αυτό έχουν σκοπό να κάνουν!

Το πρόγραμμα του Ατρόμητου:

ΠΑΟΚ*

ΑΕΚ

Ολυμπιακός*

Απόλλων Σμύρνης

Άρης*

Παναθηναϊκός

ΟΦΗ

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ:

Παναθηναϊκός

Ατρόμητος*

Παναιτωλικός

Ξάνθη*

Λαμία*

ΑΕΛ

Λεβαδειακός*

(Με * τα εκτός έδρας παιχνίδια)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα