Κολτσίδας: «Να ζήσω τώρα, αυτό που δεν έζησα ως παίκτης»

Κολτσίδας: «Να ζήσω τώρα, αυτό που δεν έζησα ως παίκτης»

Gazzetta team
Κολτσίδας: «Να ζήσω τώρα, αυτό που δεν έζησα ως παίκτης»

bet365

Ο Γιώργος Κολτσίδας μίλησε για τη φετινή προσπάθεια του Άρη και την ανάγκη της υποστήριξης της ομάδας αλλά και των προσώπων που την αποτελούν.

Ο γενικός αρχηγός των «κίτρινων» φιλοξενήθηκε στην «Αθλητική Κυριακή» και αρχικά μίλησε για την πορεία της ομάδας και τη διαχείριση των δύσκολων στιγμών. «Θέλαμε με την επιστροφή μας να δείξουμε ότι έχουμε στόχους. Κάναμε μεταγραφές, ξεκινήσαμε καλά, όμως στην συνέχεια αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα. Μας πλήγωσε ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδος. Μας στεναχώρησε όλους, ταυτόχρονα όμως μας πείσμωσε», είπε και ρωτήθηκε για τη διαχείριση της πίεσης. «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και στόχος του πάντα είναι να είναι πρωταγωνιστής, να έχει τις επιτυχίες που δικαιούται να έχει. Οπότε δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι έχει άγχος στον Άρη, πάντα υπάρχει άγχος. Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί κάποιος τότε δεν θα είναι στην ομάδα».

Στάθηκε στο γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι στήθηκε μια ομάδα από την αρχή κι αυτό εύλογα σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνο. «Η ομάδα είναι καινούργια και χρειάζεται χρόνο. Το καλό είναι ότι ανταποκρίθηκαν άμεσα αρκετοί ποδοσφαιριστές. Τα αποτελέσματα, κάποιες φορές θα έρθουν και κάποιες άλλες όχι. Οι παίκτες μας έχουν χαρακτήρα και παίρνουν αυτό που τους αξίζει, την αναγνώριση από τον κόσμο. Επιστρέψαμε και θέλουμε να δείξουμε ότι πραγματικά ο Άρης είναι μια ομάδα που διεκδικεί και θα διεκδικήσει».

Ρωτήθηκε για το αν ο στόχος του Άρη είναι να φτάσει στο επίπεδο διεκδίκησης του τίτλου. «Είναι το όνειρό μας. Θέλω να ζήσω αυτά που δεν έζησα ως παίκτης. Στα χρόνια που έπαιζα εγώ δεν μπόρεσα δώσω στον κόσμο μας αυτή την χαρά. Ελπίζω στα επόμενα χρόνια να δώσουμε στον κόσμο του Άρη αυτό που του έχει λείψει».

Αναφέρθηκε επίσης και στον Θόδωρο Καρυπίδη, τονίζοντας ότι πρέπει να υποστηριχθεί. «Πρέπει να σεβόμαστε και να αναγνωρίζουμε την αξία και την προσφορά κάποιων ανθρώπων. Ο κ. Καρυπίδης ήρθε στην ομάδα όταν αυτή ήταν στη Γ’ Εθνική, άντεξε στις δύσκολες και άσχημες χρονιές και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ο κόσμος του Άρη αναγνωρίζει τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα και πρέπει να υποστηριχθεί αυτή η προσπάθεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα