«Μιλάμε με τον Ντουρμισάι για να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας»

Gazzetta team
«Μιλάμε με τον Ντουρμισάι για να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας»

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πως βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Φιόρι Ντουρμισάι για να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας τονίζοντας πως μέσα στην εβδομάδα να υπάρξει θετική κατάληξη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της Εθνικής Ελλάδας, Άγγελο Μπασινά, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Total Football» του Open Τv και αποκάλυψε πως είναι σε συζητήσεις με τον Φιόρι Ντουρμισάι και πως ο επιθετικός του Πανιωνίου θέλει να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για τον Ντουρμισάι:

«Εγώ τις πιο πολλές φορές έχω πάει σε παιχνίδια του Πανιωνίου. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Ήρθα σε επαφή με τον παίκτη μίλησα μαζί του πριν λίγες ημέρες. Του είπα ότι ενδιαφερόμαστε να έρθει στην Εθνική. Έχει αγωνιστεί με την εθνική Ελπίδων της Αλβανίας. Μου είπε ότι θέλει πολύ να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος. Τις διαδικασίες μετά τις ανέλαβε ο Άγγελος. Το παιδί είναι θετικό και πιστεύω θα έχουμε ένα αίσιο τέλος. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο Ντουρμισάι. Είμαστε εμείς οι ίδιοι. Το να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα και πείσουμε τους εαυτούς μας ότι πάμε όλοι μαζί είναι το άλφα και ωμέγα. Τα πρόσωπα πολύ λίγη σημασία έχουν. Μόνο όταν είναι 100% εκεί. Διαφορετικά όλοι μπορούν να αντικατασταθούν».

Από την πλευρά του ο Άγγελος Μπασινάς τόνισε πως βρίσκονται ήδη σε επαφή με τον επιθετικό του Πανιωνίου για να υπάρξει θετική κατάληξη: «Είναι μια περίπτωση ενδιαφέρουσα. Είμαστε σε επαφή και με τον ποδοσφαιριστή και με τον μάνατζερ του. Είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζω πως μέσα στην εβδομάδα μπορεί να έχουμε τελειώσει και με τη θέληση του ποδοσφαιριστή να είναι κοντά στην Εθνική Ελλάδος.Το έχουμε συζητήσει εδώ και καιρό και δεν χρειάζεται να κρύβουμε κάτι. Έτσι είναι η πραγματικότητα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα