Μεριά: «Είμαστε απογοητευμένοι αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και οικογένεια»

Μεριά: «Είμαστε απογοητευμένοι αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και οικογένεια»

bet365

Ο Γιασίν Μεριά στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Λαμία και την διαχείρισή του καθώς και για την συνέχεια.
Ο Μεριά είπε στη NOVA για:
Το κλίμα στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό με την Λαμία: «Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Δεν ήταν το αποτέλεσμα το οποίο επιδιώκαμε. Ο αποκλεισμός από το κύπελλο Ελλάδας, μας έχει στοιχίσει. Είμαστε μία οικογένεια. Πάντα φερόμαστε σαν μία οικογένεια. Είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε όλοι εδώ ο ένας για τον άλλον. Αλλά φυσικά είμαστε απογοητευμένοι».
Τα βαρύ πρόγραμμα του Ολυμπιακού: «Πραγματικά, είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Και όλοι οι παίκτες που παίζουμε στον Ολυμπιακό ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα τόσο δύσκολο πρόγραμμα και να έχουμε αγώνες με τόσο μεγάλη συχνότητα. Τον τελευταίο καιρό κάθε δύο εβδομάδες είχαμε τέσσερα – πέντε παιχνίδια. Πραγματικά ήταν μία δύσκολη περίοδος. Όμως, έτσι συμβαίνει στις μεγάλες ομάδες. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Πάντα δουλεύουμε για αυτό και πάντα είμαστε έτοιμοι για να τα καταφέρουμε. Είμαστε περήφανοι που προκριθήκαμε από τους ομίλους του Europa League, παρόλο που στην Ουκρανία αποκλειστήκαμε. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσουμε ακόμα. Είμαστε εδώ για να δουλεύουμε και να συνεχίζουμε όλο και καλύτερα».
Τις αγωνιστικές που απομένουν: «Ο στόχος μας είναι να κάνουμε πάντα ότι καλύτερο μπορούμε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Παίζει με τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε να χαθούν κάποιοι βαθμοί για εκείνους. Είμαστε εδώ για να φθάσουμε μέχρι το τέλος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Το γεγονός ότι θα έχουν πιο λίγα ματς στον Ολυμπιακό τώρα: «Είμαστε εδώ. Όπως σας είπα είμαστε πάντα ενωμένοι. Δουλεύουμε πάντα με όλη μας τη ψυχή. Δουλεύουμε με το μυαλό μας και με το σώμα μας. Είμαστε πάντα εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε μία οικογένεια. Είμαστε ενωμένοι. Πάντα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προετοιμάζουμε τα παιχνίδια μας. Έτσι θα κάνουμε και τώρα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα