ΑΕΚ: Έφυγαν με προβλήματα Μπακάκης και Σιμόες

ΑΕΚ: Έφυγαν με προβλήματα Μπακάκης και Σιμόες

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έφυγαν με προβλήματα Μπακάκης και Σιμόες

bet365

Στην ΑΕΚ περιμένουν τους ελέγχους στους οποίους θα υποβληθούν Μιχάλης Μπακάκης και Αντρέ Σιμόες μετά τα προβλήματα που αποκόμισαν στο ματς με τον Άρη.

Στην ΑΕΚ δεν έφτανε η κάκιστη εικόνα της ήττας από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είδανε ακόμα δύο προβλήματα τραυματισμών να προκύπτουν καθώς τόσο ο Μιχάλης Μπακάκης, όσο και ο Αντρέ Σιμόες θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος των τραυματισμών τους.

Ο Μπακάκης, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 46' από τον Σβάρνα, αντιμετώπισε κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο προτιμήθηκε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του στο δεύτερο ημίχρονο.

Όσον αφορά τον Σιμόες, ο οποίος ολοκλήρωσε κανονικά την αναμέτρηση, ο Πορτογάλος μέσος έχει υποστεί μια διάταση αριστερού δικεφάλου.

Αμφότεροι, λοιπόν, θα υποβληθούν σε απεικονιστικό έλεγχο με τον Μανόλο Χιμένεθ να ελπίζει πως δεν θα έχουν κάτι το ανησυχητικό και θα μπορούν να υπολογίζονται στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα