Επιστροφή Μπαράλες και Καραγκούνη στη Λαμία

Gazzetta team
Επιστροφή Μπαράλες και Καραγκούνη στη Λαμία

bet365

Με τον Χερόνιμο Μπαράλες ξανά στην αποστολή της, αλλά χωρίς τον τιμωρημένο Ελίνι Δημούτσο θα αγωνιστεί απέναντι στον Λεβαδειακό. Επιστρέφει ο Καραγκούνης, εκτός ο Ασούμπρε.

Με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (02/03) στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (03/03, 17:15), στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς για την 23η αγωνιστική της Super League.

Έπειτα από τρεις εβδομάδες είναι ξανά διαθέσιμος ο Χερόνιμο Μπαράλες, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ελίνι Δημούτσος και ο Ζαν Λουκ Ασούμπρε, ώστε να πάρει «ανάσες». Εξάλλου επέστρεψαν όσοι βασικοί δεν έπαιξαν απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόγλιο, Τομάς, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Τσούκαλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα