Διχασμένες οι ομάδες στο Δ.Σ. της Super League για την αναδιάρθρωση!

Διχασμένες οι ομάδες στο Δ.Σ. της Super League για την αναδιάρθρωση!

bet365

Συζήτηση και για την αναδιάρθρωση έγινε στο Δ.Σ. της Λίγκας με τις απόψεις να διίστανται καθώς υπήρχαν... φωνές υπέρ της διατήρησης των 16 ομάδων στο πρωτάθλημα. Προβληματισμός και κινήσεις για τις οφειλές από τις χορηγίες.

Διχασμένες δείχνουν να είναι οι ομάδες σχετικά με το ζήτημα της αναδιάρθρωσης. Στο Δ.Σ. της Super League έγινε μία κουβέντα πάνω σε αυτό το θέμα με ορισμένους εκπροσώπους συλλόγων να τονίζουν πως προτιμούν να μείνουν 16 οι ομάδες στο πρωτάθλημα. Είναι γνωστές άλλωστε οι προθέσεις των ΟΦΗ και ΑΕΛ για αυτό. Υπήρχαν φυσικά και οι απόψεις που θέλουν να εφαρμοστεί το πρότζεκτ της αναδιάρθρωσης όπως έχει ήδη αποφασιστεί. Κάποια απόφαση πάντως δεν ελήφθη.

Σχετικά με τις οφειλές - που έχουν ήδη καταγράψει - απο χορηγίες και είναι στα 2 εκατ. ευρώ εάν δεν δοθούν στο προσεχές διάστημα τότε μέσω του Δ.Σ. η Λίγκα θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την είσπραξή τους. Η ενημέρωση της Super League για τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Παρασκευής:

Κατά την σημερινή Τακτική Γενική Συνέλευση της Super League εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις χρήσης 1/7/2017 – 30/6/2018 και απαλλάχθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. από ευθύνη για τα πεπραγμένα χρήσης 1/7/2017 – 30/6/2018.
O αγώνας ΑΕΛ - Λεβαδειακός, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διεξαχθεί την Κυριακή 10/3/2019 και ώρα 15:00 (αντί για Σάββατο, 9/3/2019 και ώρα 17:15), σε συνέχεια απόφασης του Δ.Σ. της διοργανώτριας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα