ΠΑΟΚ: Μαθαίνει για Πέλκα, περιμένει Μίσιτς και Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Μαθαίνει για Πέλκα, περιμένει Μίσιτς και Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Μαθαίνει για Πέλκα, περιμένει Μίσιτς και Ζαμπά

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του την πρόκριση επί του Πανιωνίου και στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου θα παρουσιαστεί με απουσίες. Τι ισχύει για Πέλκα, Μίσιτς και Ζαμπά.

Σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος στο ματς του Κυπέλλου έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω του χτυπήματος που δέχτηκε, παραμένοντας και την Πέμπτη (28/2) κλινήρης στο σπίτι του, λόγω των έντονων πόνων.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί χρόνος απουσίας του μετά τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς μύες στα πλάγια της λεκάνης.

Ο τραυματισμός του Πέλκα δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιόσιπ Μίσιτς υπέστη διάταση δελτοειδούς συνδέσμου στην ποδοκνημική, «έπειτα από το δολοφονικό τάκλιν του Καμαρά και η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής (03.03) είναι αμφίβολη. Ο Κροάτης αναμένεται ν’ ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις επόμενες μέρες και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Λέο Ζαμπά, ο οποίος έχει κάκωση στον τετρακέφαλο, ακολουθεί διπλές θεραπείες και στη σημερινή προπόνηση, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (16.00) θα δοκιμάσει να μπει σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος.

Επίσης, ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του τραυματία Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ το θέμα της κούρασης από το 120ο λεπτό κόντρα στον Πανιώνιο είναι κάτι που προβληματίζει και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί μέχρι και την αναμέτρηση της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα