Ο Κωνσταντινέας διαφωνεί με τον Μπαταγιάννη

Gazzetta team
Ο Κωνσταντινέας διαφωνεί με τον Μπαταγιάννη

bet365

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος στη Super League που θέλει να υπάρχει καταδικαστική απόφαση για να παυθεί ένας παράγοντας από τα καθήκοντά του

Μεταξύ των σημείων που διαφωνεί η Super League με τον Γιώργο Βασιλειάδη στο νομοσχέδιο που κατέθεσε, είναι εκείνο που αναφέρει ότι όποιος διώκεται για κακούργημα, δεν θα μπορεί να ασκεί καθήκοντα και να έχει επίσημη θέση στο χώρο. Η διοργανώτρια αρχή ζητά να αλλάξει η σχετική διάταξη και η παραπάνω «ποινή» να ισχύει μόνο αν υπάρχει τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Πέτρου Κωνσταντινέα. «Το να προτείνει ο πρόεδρος της super league να ασκούν τα καθήκοντά τους όσοι παράγοντες διώκονται απο τη δικαιοσύνη μέχρι την τελεσίδικη απόφαση με βρίσκει αντίθετο και θα συνεχίσω να αντιστέκομαι απο τα βουλευτικά εδρανα σε τέτοιες ντροπιαστικές προτάσεις!», έγραψε στα social media.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα