ΑΕΚ: Κοντά στην επιστροφή ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Κοντά στην επιστροφή ο Τσιγκρίνσκι

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Κοντά στην επιστροφή ο Τσιγκρίνσκι

bet365

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης της ΑΕΚ, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Ουκρανός αμυντικός το πρωί της Πέμπτης κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα μέρος του κανονικού προγράμματος στην προπόνηση και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό. Άλλωστε ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA είχε υπογραμμίσει ότι ο Τσιγκρίνσκι τα πάει καλύτερα, αλλά δεν πρέπει να παρθούν ρίσκα. Έτσι στην προπόνηση της Παρασκευής θα κριθεί το αν θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη, αν και είναι σαφές πως δεν βρίσκεται ακόμα στο απόλυτο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας.

Από εκεί και πέρα ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είχε κάποιο απρόοπτο και μπορεί να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Όσον αφορά τον Χουλτ, ο Σουηδός συνεχίζει κανονικά το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί έπειτα από τη θλάση στον προσαγωγό που τον ταλαιπωρεί εδώ και μερικές εβδομάδες.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν την Παρασκευή στις 14:00 στα Σπάτα και στη συνέχεια ο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα