«Ασφυκτιά» οικονομικά η Super League και αναζητά νέο βασικό χορηγό!

Δημήτρης Τομαράς
«Ασφυκτιά» οικονομικά η Super League και αναζητά νέο βασικό χορηγό!

bet365

Βασικό θέμα συζήτησης στο Δ.Σ. της Λίγκας την Παρασκευή θα είναι η οικονομική της... επιβίωση και η εύρεση νέου κεντρικού χορηγού πρωταθλήματος για την προσεχή σεζόν.

Η Super League «ασφυκτιά» ξανά στο οικονομικό σκέλος την ώρα που δεν έχει εισπράξει ακόμα ένα ποσό γύρω στα 2 εκατ. ευρώ από φετινές χορηγίες. Η Λίγκα αυτήν την στιγμή είναι σε δυσχερή θέση ως προς τα λειτουργικά της έξοδα (σ.σ. από δικαστές μέχρι τα υπόλοιπα έξοδα και τις οικονομικές ανάγκες για διαιτητές και ότι άλλο απαιτηθεί). Το Δ.Σ. της Λίγκας θα ασχοληθεί κυρίως με αυτά τα ζητήματα αλλά και την ανάγκη εύρεσης ενός νέου κεντρικού χορηγού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήδη έχει αρχίσει μία σχετική προεργασία με παρουσιάσεις σε εταιρείες. Πάντως στην παρούσα φάση είναι σημαντική αυτή η οικονομική ανάγκη.

Σχετικά με την αναδιάρθρωση πάντως παρά τις αντίθετες... φωνές κυρίως από Λάρισα και Κρήτη το Δ.Σ. της Λίγκας την έχει ήδη περάσει για τη νέα χρονιά ενώ υπάρχει και η σχετική συμφωνία με τα συμβόλαια από την ΕΡΤ που εάν... σπάσει δεν θα υπάρχουν και τα χρήματα που παίρνουν τώρα οι ομάδες. Με άλλα λόγια ακόμα και να τεθεί εντός του Δ.Σ. κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο να το περάσουν όσοι είναι κατά της παρούσας αναδιάρθρωσης.

- Θυμίζουμε την σχετική ανακοίνωση - ενημέρωση για το διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 01/03/2019 στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

- Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Οικονομικά θέματα Συνεταιρισμού (ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. κ.λ.π.).
2/ Παρουσίαση χορηγικού προγράμματος Super League.
3/ Διάφορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα