Οι 2+1 ανοιχτές θέσεις στην 11αδα του Άρη

Οι 2+1 ανοιχτές θέσεις στην 11αδα του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι 2+1 ανοιχτές θέσεις στην 11αδα του Άρη

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης καλείται να επιλέξει τον παίκτη που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας στην έδρα έδρας αναμέτρηση (2/3, 19:00) με την ΑΕΚ αλλά και τα πρόσωπα στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Η απουσία του Μανώλη Τζανακάκη ουσιαστικά δίνει δύο επιλογές στον προπονητή του Άρη. Η πρώτη είναι να χρησιμοποιήσει τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη ο οποίος όμως στερείται αγωνιστικού ρυθμού λόγω της απουσίας ενός μήνα από τα παιχνίδια. Η δεύτερη είναι να χρησιμοποιήσει τον Λίντσεϊ Ροζ ο οποίος έπαιξε δεξιός μπακ στη Λοριάν και ταυτόχρονα να επαναφέρει τον Γιώργο Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Φραν Βέλεθ.

Ερωτηματικά υπάρχουν και για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Μίτζεν Μπάσα εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του ο οποίος καλείται να αποφασίσει για το αν θα διατηρήσει το δίδυμο των Σιώπη-Ματίγια ή θα επαναφέρει τον Μπάσα. Ο Ματίγια δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πέτυχε τα δύο από τα οκτώ τελευταία γκολ της ομάδας του, ενώ δημιούργησε κι αυτό του Βέλεθ στην Τούμπα.

Σαν σενάριο υπάρχει και η χρησιμοποίηση ενός σχήματος 4-3-3 όπου σ’ αυτήν την περίπτωση θα παίξουν μαζί οι Σιώπης, Ματίγια Μπάσα. Κι αυτό πηγάζει από το γεγονός ότι ο Μάρτιν Τόνσο δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού κι ενδεχομένως να στοιχειοθετεί ρίσκο, πιθανή παρουσία του στο βασικό σχήμα. Σ’ αυτήν την περίπτωση όμως, ο Νικολάς Μαρτίνες (ο οποίος έκανε καλό παιχνίδι στην Τούμπα) θα μείνει στον πάγκο.

Ο Σάββας Παντελίδης θα προχωρήσει σε δοκιμές και θα πάρει τις αποφάσεις του αναλόγως της αποτελεσματικότητας του κάθε σχήματος. Αυτό έκανε και στη σημερινή (27/2) πρωινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε μάλιστα στην κοινοποίηση σχετικού βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα