Ολυμπιακός: Ενα μήνα έξω ο Ντίας, έμεινε με Ποντένσε, Μασούρα!

Ολυμπιακός: Ενα μήνα έξω ο Ντίας, έμεινε με Ποντένσε, Μασούρα!

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ενα μήνα έξω ο Ντίας, έμεινε με Ποντένσε, Μασούρα!

bet365

Ο Ζιλ Ντίας θα μείνει στα πιτς μιας και υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Πλήγμα στα εξτρέμ μετά και τον τραυματισμό του Λάζαρου.

Νέο σοβαρό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Ζιλ Ντίας.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ των «ερυθρολεύκων» υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα! Ο Ντίας τραυματίστηκε στο ματς με τη Ντιναμό και θα χάσει τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Οπερ σημαίνει πως ο Μαρτίνς από τα 4 εξτρέμ που είχε έμεινε στα δύο! Τον Γιώργο Μασούρα και τον Ντανιέλ Ποντένσε! Μένει να δούμε πως ο Μαρτίνς θα διαχειριστεί το ρόστερ του στην θέση του εξτρέμ. Μέσα στη σεζόν έχει βάλει και τον Φορτούνη σε κάποια παιχνίδια στα άκρα όπως τον Κούτρη στην αριστερή πλευρά, αλλά και τον Ομάρ στα δεξιά. Βέβαια, ο Νορβηγός παραμένει στα... πιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα