Χασάν: Ρεκόρ τριετίας στο σκοράρισμα φέτος στον Ολυμπιακό! (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Χασάν: Ρεκόρ τριετίας στο σκοράρισμα φέτος στον Ολυμπιακό! (pics & poll)

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν - για πρώτη φορά μετά το 2016 - κάνει την καλύτερή του χρονιά από πλευράς παραγωγικότητας και την κάνει φέτος στον Ολυμπιακό με τα 11 τέρματά του!
Ως γνωστόν ο Αιγύπτιος άσος με το χατ τρικ του με τον ΟΦΗ έφτασε στα 11 γκολ φέτος σε 24 ματς στον Ολυμπιακό, είναι 2ος σκόρερ στο πρωτάθλημα πίσω από τον Κώστα Φορτούνη & ενώ μες στο 2019 έχει βρει δίχτυα στα έξι από τα οκτώ ματς που χρίστηκε βασικός!
Ένα τρομερό επιθετικό κρεσέντο από τον Χασάν, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα που είχε με τραυματισμούς και θέματα ετοιμότητας. O 25χρονος διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού (σ.σ. δανεικός από την Μπράγκα με οψιόν αγοράς) είχε την σεζόν 2016-2017 συνολικά 23 ματς με 4 γκολ και 5 ασίστ και την αμέσως επόμενη χρονιά 6 τέρματα σε 34 αναμετρήσεις αλλά και 2 ασίστ. Φέτος στον Ολυμπιακό ο Χασάν έχει σκοράρει περισσότερα γκολ και από τις δύο αυτές προηγούμενες χρονιές του, κάνοντας προσωπικό ρεκόρ τριετίας σε επίπεδο σκοραρίσματος. Και αυτό διότι ήδη έχει 11 τέρματα τον αριθμό. Η τελευταία χρονικά περίοδος που είχε περισσότερα γκολ ήταν το 2015-2016 με 15 γκολ σε 46 αγώνες και με 8 ασίστ.
Την προηγούμενη από εκείνη την χρονιά είχε βάλει πάλι 15 γκολ, που είναι και ο πιο μεγάλος αριθμός τερμάτων του σε συλλογικό επίπεδο σε μία σεζόν. Πάντως μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα επανήλθε στην Εθνική Αιγύπτου και στα πλάνα του Αγκίρε - που είχε στείλει συνεργάτη του στην Ελλάδα για να τσεκάρει από κοντά τον Αχμέντ Χασάν - για τις φιλικές αναμετρήσεις της. Το προσκλητήριο για τον Χασάν στην Εθνική είναι για το τελευταίο ματς της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Αφρικής με την ομάδα του Νίγηρα (23/3) και την φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Νιγηρία τρεις μέρες αργότερα.
- Δείτε στην Gallery τα πεπραγμένα του Χασάν φέτος αλλά και στις δύο προηγούμενες σεζόν. Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα