Ο... φευγάτος του Γενάρη, Μεριά, κέρδισε πόντους παραμονής!

Ο... φευγάτος του Γενάρη, Μεριά, κέρδισε πόντους παραμονής!

Δημήτρης Τομαράς
Ο... φευγάτος του Γενάρη, Μεριά, κέρδισε πόντους παραμονής!

bet365

Ο Γιασίν Μεριά από εκεί που ετοίμαζε... βαλίτσες για άλλες Πολιτείες τον Γενάρη είναι αυτήν την στιγμή ίσως ο πιο σίγουρος στόπερ για παραμονή στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά.

Ο 25χρονος διεθνής Τυνήσιος είναι ο στόπερ που κατάφερε να καθιερωθεί και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του είτε ως δεξί μπακ είτε ως στόπερ στον Ολυμπιακό. Τον Γενάρη όλα έδειχναν πως θα αποχωρούσε ωστόσο εν τέλει ο Μεριά έμεινε, κέρδισε αρκετούς πόντους και ίσως αυτήν την στιγμή να είναι και ο πιο σίγουρος σέντερ μπακ για να συνεχίσει και του χρόνου στο Λιμάνι με δεδομένο ότι ο Μιράντα είναι δανεικός, ο Σισέ μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι και το νέο συμβόλαιο του Βούκοβιτς δεν έχει κλείσει και τυπικά. Ο Γιασίν Μεριά έχει φέτος 18 αναμετρήσεις με 1 γκολ στον πειραϊκό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα