Σενάρια από Ουκρανία για Λουτσέσκου και Σαχτάρ Ντόνετσκ

Gazzetta team
Σενάρια από Ουκρανία για Λουτσέσκου και Σαχτάρ Ντόνετσκ

bet365

Νέο δημοσίευμα, αυτή την φορά από την Ουκρανία, θέλουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μετακομίζει το καλοκαίρι στην Σαχτάρ Ντόνετσκ στην θέση του Πάουλο Φονσέκα.

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ξεκαθαρίσει πως το μέλλον του βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, στο εξωτερικό όμως συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ρουμάνο τεχνικό να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων.

Το νέο δημοσίευμα προέρχεται από την Ουκρανία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα «sportanalytic.com» η οποία επικαλείται δηλώσεις του Ουκρανού μάνατζερ, Βιάτσεσλαβ Ζακχοβίλο,ο οποίος αναφέρει πως ο Λουτσέσκου θα καταλήξει στην Σαχτάρ Ντόνεσκ.

«Ο Φονσέκα θα φύγει το καλοκαίρι από την Σαχτάρ Ντόνετσκ και την ομάδα θα αναλάβει ο γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου», ήταν η δήλωση του Ουκρανού ατζέντη με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020 χωρίς κάποια επιθυμία για αποχώρηση από την Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα