Μασούρας on... fire: Δύο γκολ σε τρία ματς της Super League με επτά τελικές! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Μασούρας on... fire: Δύο γκολ σε τρία ματς της Super League με επτά τελικές! (poll)

bet365

Ο 25χρονος Γιώργος Μασούρας μέσα σε μόλις οκτώ ματς στον Ολυμπιακό έχει δείξει χαρίσματα και ικανότητες που δείχνουν ότι είναι παίκτης επιπέδου των Πειραιωτών και μία μεταγραφή που μπορεί να πιάσει στο 100%.

Έφυγε από τον Πανιώνιο έχοντας 6 γκολ και 1 ασίστ σε 14 αναμετρήσεις. Τα 6 τέρματά του τα είχε βάλει σε 38 τελικές. Στον Ολυμπιακό βάλθηκε να δείξει από την αρχή το πόσο καλός και ποιοτικός παίκτης είναι.

Με τα τρεξίματά του, την σωστή κάλυψη χώρων, την πίεση και φυσικά με τις δημιουργικές και τις επιθετικές του αρετές. Ακόμα και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ντιναμό στο Κίεβο για το Europa φάνηκε η αγωνιστική του χρησιμότητα αλλάζοντας την εικόνα των Πειραιωτών προς το καλύτερο στο β' μέρος.

Εάν υπήρχε το παλιό... tendex του μπάσκετ για το σημερινό ποδόσφαιρο οι αριθμοί του θα ήταν τρομεροί. Ο Μασούρας σε μόλις τρεις αγώνες πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό έχει βρει δίχτυα δύο φορές με μόνο επτά τελικές σε 214 λεπτά συμμετοχής!

Επιδόσεις που αν μη τι άλλο είναι αξιοσημείωτες ενώ στο σύνολο ο διεθνής εξτρέμ έχει οκτώ ματς στους Πειραιώτες με τα δύο αυτά του γκολ και μία ασίστ στο Κύπελλο (στο 3-3 με την Λαμία ενώ με την ΑΕΛ είχε βάλει γκολάρα στο 4-0 & είχε δοκάρι και ενώ απέναντι και στον ΟΦΗ σκόραρε με ωραίο τρόπο).

Αναμφίβολα είναι μία μεταγραφή που δείχνει ότι είναι στο επίπεδο του Ολυμπιακού και ότι μπορεί να πετύχει απόλυτα. Απέναντι στον ΟΦΗ ο Μασούρας είχε σκοράρει και με τον Πανιώνιο στον α' γύρο στο 2-2 της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη (σ.σ. είχε κάνει το 1-0).

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα