Φωτογράφος που τραυματίστηκε στο ΟΑΚΑ: «Κόντεψα να μην γυρίσω σπίτι μου»

Gazzetta team
Φωτογράφος που τραυματίστηκε στο ΟΑΚΑ: «Κόντεψα να μην γυρίσω σπίτι μου»

bet365

Ο φωτορεπόρτερ Παναγιώτης Μοσχανδρέου μίλησε για τον τραυματισμό του στο ΑΕΚ-Απόλλων, τονίζοντας ότι ο αγώνας δεν έπρεπε να ξεκινήσει.

«Κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και δυστυχώς εγώ κόντεψα να μην γυρίσω σπίτι μου». Ο φωτορεπόρτερ Παναγιώτης Μοσχανδρέου μίλησε στον 105.5 στο Κόκκινο και την εκπομπή «Σκορ στο Κόκκινο» για την στιγμή του τραυματισμού του κατά την διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – Απόλλων στο Ολυμπιακό στάδιο όταν τον καταπλάκωσε διαφημιστική πινακίδα του γηπέδου.

«Ευτυχώς πρόλαβα και την κράτησα πριν χτυπήσω στο κεφάλι και τότε δεν θα μιλούσαμε αυτή την στιγμή. Κανείς από τους υπεύθυνους του αγώνα και του γηπέδου δεν ασχολήθηκε με το γεγονός του τραυματισμού μου παρότι έπαιξε σε απευθείας μετάδοση αλλά και μέσα από τις φωτογραφίες συναδέλφων. Μέχρι και σήμερα και παρά την καταγγελία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ, κανείς δεν έχει αντιδράσει», είπε αρχικά ο φωτορεπόρτερ.

«Να σημειωθεί πως στεκόμουν στο προβλεπόμενο σημείο, οι φωτορεπόρτερ είμαστε αναλώσιμοι, στα γήπεδα της Ελλάδας κινδυνεύεις ανα πάσα ώρα και στιγμή γιατί κάποιοι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους και αυτό πρέπει να αλλάξει. Να σκεφτεί κανείς πως δεν ήμασταν σε κανένα τυχαίο γήπεδο αλλά στο Ολυμπιακό Στάδιο που είναι το καλύτερο στην Ελλάδα. Πριν ξεκινήσει ο αγώνας βλέπαμε τους πάγκους να μετακινούνται και οι άνθρωποι των δύο ομάδων να προσπαθούν να τους κρατήσουν. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες είχαν προβλεφθεί, άρα κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει πως ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε να συμβεί. Ο αγώνας έπρεπε να ξεκινήσει με αυτές τις συνθήκες; Μπορούσε κάλλιστα να χτυπήσει ο οποιοσδήποτε από το οτιδήποτε», κατέληξε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα