Θεοδωρίδης: «Κανένας διαιτητής δεν μπορεί να παίζει με τον Ολυμπιακό, κόσμημα ο Μαρτίνς»!

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης: «Κανένας διαιτητής δεν μπορεί να παίζει με τον Ολυμπιακό, κόσμημα ο Μαρτίνς»!

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έθιξε το θέμα της διαιτησίας στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και μίλησε με εξαιρετικά λόγια για την αξία του Ίβηρα τεχνικού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε μεταξύ άλλων στη NOVA:

Σήμερα η ομάδα έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Ενθουσίασε τον κόσμο. Τουλάχιστον άλλα δέκα γκολ έπρεπε να μπουν. Να ρωτήσουν και τον διαιτητή για αυτό. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να κόβει την ομάδα που επιτίθεται. Ήταν πέναλτι και αποβολή; Δεν έπρεπε να το στερήσει αυτό το γκολ. Ήταν πέναλτι και αποβολή; Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον Ολυμπιακό. Κανένας διαιτητής. Να τα δουν αυτά ο κ. Περέιρα και η ΕΠΟ.
Για την Ουκρανία αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν μία ενέργεια του σέντερ μπακ τους που ήταν καθαρή αποβολή και δεν την έδωσε. Δεν έδωσε και κάποιες κάρτες. Δεν το λέω αυτό ως δικαιολογία αλλά έδωσε πλεονέκτημα στη Ντιναμό Κιέβου. Τον Ολυμπιακό τον αδίκησε στο Κίεβο η διαιτησία. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι μπορεί να υπήρχε κάτι άλλο πίσω από αυτό. Είναι μεγάλη δουλειά του προέδρου που κράτησε τον προπονητή. Είναι ένας από τους δύο καλύτερους προπονητές που έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Είναι κόσμημα για τον Ολυμπιακό μαζί με Μοντέστο και Καρεμπέ. Είναι μεγάλη επένδυση αυτή του Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα όσο παίζεται επί ίσοις όροις. Δεν συγχωρούνται πια τα ανθρώπινα λάθη γιατί γίνονται μονίμως και μόνο σε βάρος του Ολυμπιακού. Να είναι ήρεμοι οι φίλαθλοί μας και να πιστεύουν στην ομάδα μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα