Ποτουρίδης: «Έχουμε μπροστά μας οκτώ τελικούς»

Gazzetta team
Ποτουρίδης: «Έχουμε μπροστά μας οκτώ τελικούς»

bet365

Στη συνέχεια του ΟΦΗ στην προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού έδειξε ο Γιάννης Ποτουρίδης στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ενώ αναφέρθηκε και στο χειροκρότημα από τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Οι Ομιλίτες γνώρισαν βαριά ήττα (5-1) από τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της Super League, με τον Έλληνα μπακ να δηλώνει πως τα επόμενα παιχνίδια είναι «τελικοί» για την ομάδα του, που κυνηγάει τη «σωτηρία».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA;

«Σίγουρα είναι μεγάλο πράγμα να δέχεσαι χειροκρότημα σε ένα γήπεδο που έχεις παίξει. Εγώ ανδρώθηκα εδώ. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε δύο φάσεις και αν τις κάναμε γκολ θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αν δεν σκοράρεις σε αυτά τα παιχνίδια θα δεχτείς πίεση. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά γιατί ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα.

Μένουν οκτώ τελικοί. Πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο. Με τον κόσμο μας να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε, για να μείνουμε στην κατηγορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα