Λουτσέσκου: Θέλω να δω σε αυτή τη σεζόν ένα παιχνίδι φέτος, ένα, που θα κερδίσουμε με υπέρ μας λάθος

Gazzetta team
Λουτσέσκου: Θέλω να δω σε αυτή τη σεζόν ένα παιχνίδι φέτος, ένα, που θα κερδίσουμε με υπέρ μας λάθος

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι ήταν μια κακή βραδιά η αποψινή για την ομάδα του, ενώ γκρίνιαξε για τη διαιτησία και το γκολ οφ σαίντ του Βέλεθ.

«Παίξαμε άσχημα, δεν είμαι τρελός, ήταν μια κακή μέρα, μας έλλειψε η έμπνευση», παραδέχθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που είχε παράπονα από τη διαιτησία. «Θα ήθελα να δω ένα λάθος υπέρ μας, που να επηρέασε το αποτέλεσμα ενός αγώνα μέχρι τώρα στη σεζόν», αναρωτήθηκε.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε και για το μέλλον, τα επόμενα βήματα. Να ξυπνήσουμε αύριο και να εστιάσουμε στο ματς του Κυπέλλου και μετά σ’ αυτό της Κυριακής. Θα υπήρχε ένα καμπανάκι κινδύνου, αν ο Άρης έκανε πέντε έξι ευκαιρίες και δεν υπήρχε αυτό το λάθος από το διαιτητή. Πρέπει να συνεχίσουμε μ’ αυτή τη διαφορά. Θέλουμε σαν τρελοί το πρωτάθλημα και πρέπει να το δείχνουμε κάθε Κυριακή».

Πιο αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε:

Για το σημερινό παιχνίδι και την εμφάνιση της ομάδας του:

«Σε μία γεμάτη σεζόν, μπορεί να υπάρξει μία τέτοια μέρα. Μπορεί να μην είναι μόνο θέμα του ΠΑΟΚ. Ο αντίπαλος έκλεισε καλά τους χώρους, υπήρχε συνοχή, δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε εύκολα την άμυνα, κάναμε περισσότερα λάθη από ότι συνήθως και δεν δημιουργήσαμε τόσες φάσεις, όπως συνήθως. Την ίδια στιγμή το παιχνίδι θα έπρεπε να λήξει έτσι, με το σκορ υπέρ μας, έπρεπε να το κρατήσουμε. Έχω πει ότι και στην κακή σου μέρα ακόμη, μπορείς να κερδίσεις. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Χωρίς να έχουμε πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ο Άρης δεν είχε ευκαιρίες. Ισοφαριστήκαμε από ένα γκολ που για κακή μας τύχη ήταν οφσάιντ». Ήταν ένα παιχνίδι αυτό... Είμαστε μία ομάδα που έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε πολύ καλά πως θα το ξεπεράσουμε αυτό. Και ξανά, πρέπει να τονίσω, ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έληγε το παιχνίδι υπέρ μας. Θέλω να δω σε αυτή τη σεζόν ένα παιχνίδι φέτος, ένα, που θα κερδίσουμε με υπέρ μας λάθος. Παίζοντας όχι τέλεια, θα έπρεπε να κερδίσουμε στο τέλος κανονικά με 1-0. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε πάντως, είναι ότι δεν παίξαμε στα ίδια επίπεδα, με τα άλλα παιχνίδια φέτος».

Για το αν περιμένει... απάντηση στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Φυσιολογικά θα πρέπει να δώσουμε μία απάντηση. Δεν έχουμε καμία άλλη πιθανότητα».

Για την εικόνα των παικτών του: «Πιστεύετε ότι παλεύοντας για τον τίτλο ή για την καριέρα του κάθε παίκτης σήμερα, δεν έδειξε πάθος; Δεν είναι κάθε μέρα, η τέλεια μέρα. Είμαστε άνθρωποι. Παλέψαμε, τρέξαμε, δεν είχαμε τις σωστές επιλογές κι αυτή είναι μία διαφορετική άποψη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα