Βιεϊρίνια: «Ο Άρης δεν μας άφησε να παίξουμε» (vid)

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Ο Άρης δεν μας άφησε να παίξουμε» (vid)

bet365

Στην καλή παρουσία του Άρη στάθηκε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια λέγοντας μεταξύ άλλων πως οι «κίτρινοι» δεν άφησαν τους «ασπρόμαυρους» να παίξουν αυτό που μπορούν.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος που με εντυπωσιακό γκολ άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι της Τούμπας ανέφερε τα εξής μιλώντας στην κάμερα της NOVA:

Για το πως έζησε το παιχνίδι: «Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Το ξέραμε ότι ο Άρης δεν θα μας άφηνε χώρους, πετύχαμε το γκολ που ψάχναμε, αλλά στο τέλος δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα για εμάς».

Για το αν ήταν θέμα κόπωσης: «Νομίζω ότι κλείσανε πολύ καλά τους χώρους οι παίκτες του Άρη. Συγχαρητήρια στον Άρη. Το γκολ που πέτυχαν ήταν οφσάιντ, αλλά στο τέλος δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα».

Για το αν υπήρχε σκέψη να διαφοροποιήσουν κάτι: «Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, αλλά χαλαρώσαμε με το 1-0 και είναι ένα μάθημα για εμάς αν θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Νομίζω ότι είναι διαφορετικό παιχνίδι. Είχαν διαβάσει πολύ καλά την ομάδα μας και αυτό ήταν το αποτέλεσμα».

Για το ματς με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο: «Μετά από αυτό το αποτέλεσμα θα πρέπει να δείξουμε τι ομάδα είμαστε. Θέλουμε να συνεχίσουμε μπροστά και να συνεχίσουμε μέχρι τον τελικό που είναι ένας από τους στόχους μας. Πρέπει να δώσουμε μια απάντηση στο ματς με τον Πανιώνιο».

Για το αν είχαν ως στόχο το γρήγορο γκολ: «Όπως σε κάθε παιχνίδι, προσπαθούμε να βάλουμε όσο πιο γρήγορα γκολ. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα