Δώνης για το Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: «Έχω περάσει πολλά, δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση»

Gazzetta team
Δώνης για το Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: «Έχω περάσει πολλά, δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση»

bet365

Στην κούραση του Παναθηναϊκού, που φάνηκε στην ήττα από τον Πανιώνιο, καθώς και στην προσωπική του κατάσταση που δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης.

Οι «πράσινοι» έφυγαν ηττημένοι από τη Νέα Σμύρνη (2-0), έχοντας μεν παράπονα από τη διαιτησία, αλλά όχι και καλή απόδοση παράλληλα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή τους αμέσως μετά τη λήξη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Το μεγαλύτερο διάστημα είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, όμως ήμαστε πολύ κακοί επιθετικά, ειδικά κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Πληρώσαμε μία φάση που δεχτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να φέρουμε μεγαλύτερες απειλές στην περιοχή του Πανιωνίου, αλλά από μία φάση ακόμη δεχθήκαμε δεύτερο γκολ. Πρέπει να βελτιωθούμε όταν φτάνουμε μπροστά στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το τελευταίο διάστημα έχω περάσει κι εγώ διάφορα και σήμερα δεν είμαι και στην καλύτερη κατάσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα