Τσιντώτας: «Αυτά τα ματς είναι δύσκολα όταν δεν τα καθαρίζεις»

Τσιντώτας: «Αυτά τα ματς είναι δύσκολα όταν δεν τα καθαρίζεις»

Gazzetta team
Τσιντώτας: «Αυτά τα ματς είναι δύσκολα όταν δεν τα καθαρίζεις»

bet365

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να... καθαρίσει τον Απόλλωνα από το πρώτο ημίχρονο και για τον Παναγιώτη Τσιντώτα ήταν λογικό να δυσκολευτεί η ομάδα του στη συνέχει.

Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα της ΑΕΚ στη «Nova» μετά το ματς με τον Απόλλωνα:

«Πάντα αυτά τα ματς είναι δύσκολα όταν δεν τα καθαρίζεις απ' το πρώτο ημίχρονο, βρήκαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα για να το κερδίσουμε. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς την Τρίτη που πρέπει να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να δουλεύουμε όλες τις προπονήσεις στο 100% για να βγαίνει η δουλειά στο γήπεδο. Όταν δεν καθαρίζεις το ματς απ' την αρχή πάντα ο αντίπαλος θα καταφέρει να σου κάνει κάποιες φάσεις. Έτσι έγινε και σήμερα. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, εύχομαι να μην ξανασυναντήσουμε τέτοιο κύμα κακοκαιρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα