Βάρκας: «Μας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια»

Gazzetta team
Βάρκας: «Μας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια»

bet365

Στην προσπάθεια του Απόλλωνα Σμύρνης να φύγει με βαθμολογικό όφελος από το ΟΑΚΑ στάθηκε ο Γιάννης Βάρκας.

Εξάλλου, ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στη δική του χαμένη ευκαιρία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, απέναντι στην οποία η «Ελαφρά Ταξιαρχία» γνώρισε την ήττα (2-1).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την ευκαιρία που έχασε: «Πράγματι, έχασε μεγάλη ευκαιρία, που θα μας βοηθούσε πολύ, αν γινόταν γκολ. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας σήμερα, καθώς χάσαμε κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες. Μπορούσα να χριστώ σκόρερ. Δεν έγινε. Συνεχίζουμε. Ελπίζω να προκύψει ένα γκολ στη συνέχεια».

Για την εμφάνιση του Απόλλωνα δήλωσε: «Δεν ήταν καλή, από τη στιγμή που χάσαμε. Πάντως, μπράβο στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια και για το χαρακτήρα που δείξαμε. Είναι δύσκολο να ξέρεις ότι είσαι τελευταίος και να προσπαθείς να πάρεις βαθμούς. Κρατάμε από το παιχνίδι ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα, σκοράραμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλό. Κοιτάζουμε να πάρουμε βαθμούς από εδώ και πέρα».

Σχετικά με το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι: «Μας επηρέασαν τα γρήγορα γκολ που δεχτήκαμε. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο να ξεκινάμε με γκολ σε βάρος μας στα δύο ημίχρονα. Έπρεπε να μπούμε πιο συγκεντρωμένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα