Αντωνόπουλος: «Ο Απόλλων ήταν αξιοπρεπέστατος»

Gazzetta team
Αντωνόπουλος: «Ο Απόλλων ήταν αξιοπρεπέστατος»

bet365

Ο Θοδωρής Αντωνόπουλος, συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε για την ήττα της ομάδας του με 2-1 στο ΟΑΚΑ.

Για το ματς: «Ηταν μία αξιοπρεπέστατη προσπάθεια από τη δική μας πλευρά. Ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που έχει διαφορά δυναμικότητας σε σχέση με εμάς, έχει εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους και ποιότητα. Γνωρίζαμε ότι προέρχεται από κακό αποτέλεσμα και θα έψαχνε μια αντίδραση σήμερα, αλλά το ίδιο θέλαμε κι εμείς. Νομίζω ότι τα καταφέραμε, όπως είπε και ο προπονητής στα αποδυτήρια, ήταν μια εμφάνιση άκρως ανταγωνιστική. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί ίσως να είχαμε πάρει και αποτέλεσμα.

Το ματς κρίθηκε στα γκολ που δεχθήκαμε στο ξεκίνημα των ημιχρόνων, είναι κάτι σαν κατάρα για εμάς αυτό. Δυστυχώς έγινε και σήμερα... Η συνέχεια είναι δύσκολη, κάθε ματς είναι δύσκολο για εμάς, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι παρά το γεγονός πως γνωρίζουμε ότι οι ελπίδες παραμονής είναι λίγες, θέλουμε να το παλέψουμε και να είμαστε αξιοπρεπείς ως το τέλος. Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της ομάδας μας.

Ηταν μια εμφάνιση που μας κάνει να αισθανόμαστε καλά με τους εαυτούς μας. Δεν τα παρατάμε, διατηρούμε τον επαγγελματισμό μας και δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις για το καλύτερο. Προσπαθούμε να κρατήσουμε συγκεντρωμένους τους παίκτες μας. Εμφανίσεις σαν τη σημερινή είναι κάτι σαν επιβράβευση για εμάς και μας δίνουν ελπίδα για τη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα