ΠΑΟΚ: Τι σκέφτεται ενόψει Άρη ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Τι σκέφτεται ενόψει Άρη ο Λουτσέσκου

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τι σκέφτεται ενόψει Άρη ο Λουτσέσκου

bet365

Οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, τα εμπόδια ελέω του χιονιά και οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ για το αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου» ενόψει του ματς με τον Άρη.

Μετ’ εμποδίων, ελέω χιονιά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα κόντρα στον Άρη για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην τελευταία προπόνηση, που έγινε το πρωί του Σαββάτου (23/2) στην χιονισμένη Τούμπα, δεν είχε τη δυνατότητα να δουλέψει πάνω στο κομμάτι της τακτικής, δούλεψε όπως το συνηθίζει πάνω στις στημένες φάσεις.

Πάντως, στις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής που προηγήθηκαν, ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε τις προθέσεις του σ’ ότι αφορά τον σχηματισμό και τους παίκτες με τους οποίους θα ξεκινήσει την αναμέτρηση της Κυριακής (24/2).

Από την αποστολή, η οποία είναι ίδια μ’ αυτή του εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, φαίνεται πως και στο αρχικό σχήμα δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ποιοι είχαν ξεκινήσει με τον Απόλλωνα Σμύρνης: Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Άκπομ.

Τώρα ενόψει του αγώνα με τον Άρη, ο Λέο Ζαμπά φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος για να ξεκινήσει στο δεξιό άκρο της επίθεσης, ενώ αν προτιμηθεί να ξεκινήσει ο Ομάρ Ελ Καντουρί στην άλλη πλευρά, τότε αυτός που θα μείνει εκτός ενδεκάδας θα είναι ο Δημήτρης Πέλκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα