Μαρτίνς στους παίκτες του: «Καλή εμφάνιση με νίκη κόντρα στον ΟΦΗ και focus στο Κύπελλο»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς στους παίκτες του: «Καλή εμφάνιση με νίκη κόντρα στον ΟΦΗ και focus στο Κύπελλο»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας προς τους παίκτες του Ολυμπιακού για τα επερχόμενα ματς με ΟΦΗ και Λαμία σε Super League και Κύπελλο αντίστοιχα, τους ξεκαθάρισε ποιά είναι τα ζητούμενα για την ομάδα. Παραμένει αμφίβολος για ΟΦΗ ο Ομάρ.
Ο Πορτογάλος - που είχε κάνει μία κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές του για τη Ντιναμό - στάθηκε στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού μιλώντας προς τους παίκτες των Πειραιωτών. «Θέλουμε να κάνουμε μία καλή και πειστική εμφάνιση με τον ΟΦΗ και να κερδίσουμε το ματς φυσικά. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με νίκες στην σεζόν και να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας. Πρέπει να κάνουμε και focus και στο Κύπελλο, που επίσης είναι ένας σημαντικός στόχος και τον έχουμε μπροστά μας. Να έχουμε έτσι και τα καλά αποτελέσματα και την ανάλογη ψυχολογία», τους τόνισε σχετικά. Ως προς το αγωνιστικό σκέλος στον Ολυμπιακό ο Ομάρ είναι αβέβαιο εάν προλαβαίνει τον ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα