ΠΑΟΚ - Άρης: Αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμη η Τούμπα (pics & vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Άρης: Αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμη η Τούμπα (pics & vid)

bet365

Η Τούμπα «ντύθηκε» στα λευκά, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν αγώνα δρόμου για να καθαρίσει ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας και οι παίκτες το έριξαν στον… χιονοπόλεμο!

Η Θεσσαλονίκη ξύπνησε το Σάββατο (23/2) στα λευκά και η έντονη χιονόπτωση δημιούργησε ένα λευκό τοπίο, αλλά και προβλήματα σ’ ότι αφορά την προπόνηση του ΠΑΟΚ, που έγινε σ’ ένα μικρός κομμάτι του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας.

Από νωρίς επιστρατεύτηκαν όλα τα δυνατά μέσα για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος στο κομμάτι που έγινε κατά το ήμισυ η τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου» πριν από τον αγώνα με τον Άρη.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου έπαιξαν πρώτα λίγο χιονοπόλεμο και στη συνέχεια σήκωσαν μανίκια και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι της Τούμπας.

Η χιονόπτωση από το μεσημέρι του Σαββάτου (23/2) έχει σταματήσει στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συνέχισαν να καθαρίζουν τον αγωνιστικό χώρο και τον περιβάλλοντα χώρο προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Δείτε το βίντεο του PAOK TV από την προπόνηση του Σαββάτου στη χιονισμένη Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα