Αποστολή με Μανιάτη και Μπουμάλ

Gazzetta team
Αποστολή με Μανιάτη και Μπουμάλ

bet365

Ο έμπειρος αμυντικός και ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός ενδέχεται αύριο να κάνουν το δεύτερο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Πανιωνίου
Το δεύτερο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Πανιωνίου είναι πιθανό να κάνουν αύριο οι Μανιάτης και Μπουμάλ, καθώς αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν, για πρώτη φορά μετά την επιστροφή τους στην πλατεία, στην αποστολή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Οπου ο Μάντζιος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κειϊτά, Κούρντι, Σαραμαντά και Μαξίμοβιτς.
Αυτή αποτελείται από τους εξής: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σπίριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Μανιάτης, Αρτσε, Μπουμάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα