Στον πάγκο ο Λιβάια, βασικοί Τσιντώτας-Κρίστισιτς (pic)

Στον πάγκο ο Λιβάια, βασικοί Τσιντώτας-Κρίστισιτς (pic)

Gazzetta team
Στον πάγκο ο Λιβάια, βασικοί Τσιντώτας-Κρίστισιτς (pic)

bet365

O Mανόλο Χιμένεθ επέλεξε για τη βασική 11αδα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης τους Τσιντώτα και Κρίστισιτς, ενώ ο Λιβάια θα βρεθεί στον πάγκο.

Σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό προχώρησε ο Ισπανός τεχνικός για την αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική (23/02, 19:30).

Συγκεκριμένα στο τέρμα θα καθίσει ο Τσιντώτας αντί του Μπάρκα, στην άμυνα επιστρέφει ο Οικονόμου αντί του Τσιγκρίνσκι, ενώ το «δίδυμο» του άξονα αλλάζει εντελώς και ο Κρίστισιτς με τον Γαλανόπουλο πήραν τις θέσεις των Σιμόες και Άλεφ.

Στην επίθεση θα βρεθούν οι Μπακασέτας, Μπογέ, Μάνταλος και Πόνσε, με τον Λιβάια να κάθεται στον πάγκο μαζί με τους Μπάρκα, Σβάρνα, Γιαννούτσο, Αλμπάνη, Άλεφ και Κλωναρίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα