Χωρίς Μπαράλες με ΑΕΛ η Λαμία

Gazzetta team
Χωρίς Μπαράλες με ΑΕΛ η Λαμία

bet365

Δίχως τον τραυματία Χερόνιμο Μπαράλες θα υποδεχθεί την ΑΕΛ η Λαμία για την 22η αγωνιστική, με τον Αργεντινό φορ να μένει εκτός για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (23/02) στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αυριανό (24/02, 19:00) αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας , Πίτι, Μπερτόλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Καραμάνος, Ασούμπρε, Τσούκαλος.

Εκτός έμεινε για ακόμη μια αγωνιστική ο Μπαράλες, ο οποίος νιώθει ακόμα ενοχλήσεις και στη Φθιώτιδα δεν θέλουν να ρισκάρουν με την περίπτωσή του. Εξάλλου ως συνήθως στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Παπαργυρίου, Καραγκούνης, Αναστασιάδης.

Μια πιθανή 11αδα θα περιλαμβάνει τους Μελίσσα, Βασιλαντωνόπουλο, Αντέτζο, Πλιάτσικα, Βάντερσον, Δημούτσο, Μπεχαράνο, Καραμάνο, Μπερτόλιο, Τομάς και Τσούκαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα