Ξάνθη - Λεβαδειακός: Τα... άκουσε από την εξέδρα ο Παπαδόπουλος!

Gazzetta team
Ξάνθη - Λεβαδειακός: Τα... άκουσε από την εξέδρα ο Παπαδόπουλος!

bet365

Ο ρέφερι Ιωάννης Παπαδόπουλος τα... άκουσε από τους φιλάθλους της Ξάνθης διότι ρίσκαρε να ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό κάτω από ακραίες συνθήκες.

Όπως διαβάσατε ήδη υπάρχουν ορισμένες φορές που κάποια πράγματα δεν γίνονται εύκολα κατανοητά, όπως η απόφαση του ρέφερι Γιάννη Παπαδόπουλου να ξεκινήσει το ματς της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό. Παρά τα όσα άκουσε από τους ανθρώπους των δύο ομάδων αποφάσισε να ξεκινήσει σε πολύ δύσκολες συνθήκες το παιχνίδι με την προοπτική εάν μετά το πρώτο λεπτό η κατάσταση δυσκολέψει ναι δει εάν θα το διακόψει. Τελικά το έκανε, ωστόσο δεν γλίτωσε από την... οργή των φιλάθλων των γηπεδούχων. Ο Παπαδόπουλος τα... άκουσε για τα καλά κατά την αποχώρησή του από την εξέδρα κυρίως για την απόφασή του να ξεκινήσει τον αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα