Έτοιμος για το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Έτοιμος για το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

bet365

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Άρη ολοκληρώθηκε, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα...

Στην χιονισμένη Τούμπα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο έδωσαν βάση στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης μάχης, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε εξάσκηση και στις στημένες φάσεις.

Οι Πόντους Βέρνμπλουμ, Νίκος Καρέλης και Στέλιος Μαλεζάς είναι οι μόνοι παίκτες που βρίσκονται εκτός μάχης εξαιτίας τραυματισμών, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης , Ρέι , Μάτος , Βιεϊρίνια , Κρέσπο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Σάκχοφ, Μαουρίσιο , Ολιβέιρα , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Λημνιός ,Ζαμπά , Ενρίκε , Άκπομ , Σφιντέρσκι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα