Ψάχνει αντίδραση η ΑΕΚ

Ψάχνει αντίδραση η ΑΕΚ

Gazzetta team
Ψάχνει αντίδραση η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ ψάχνει γιατρικό στην ήττα από τον Ολυμπιακό κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα, την ώρα που στην Τρίπολη ο Αστέρας έχει ένα «τελικό» κόντρα στον Ατρόμητο. Τέλος, η Ξάνθη φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στο τρίτο ματς της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΚ ψάχνει αντίδραση μετά την συντριβή από τον Ολυμπιακό και κόντρα στον Απόλλωνα έχει την καλύτερη δυνατή ευκαιρία. Η Ενωση, η οποία έπεσε στα μαλακά αλλά θα βρίσκεται υπό επιτήρηση για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Αγιαξ, θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα χωρίς τους Τσιγκρίνσκι και Χουλτ οι οποίοι είν αι τραυματίες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές ενόψει Ατρόμητου. Ο Απόλλωνας από την πλευρά του γνώρισε βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική και πάει στο ΟΑΚΑ με αρκετές αλλαγές αφού πλέον ξεκινάει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν της Football League. Εκτός οι Ναζλίδης, Γαρουφαλιάς και ο τιμωρημένος Κύργιας.

Στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα θα προσπαθήσει να εξαντλήσει και τις τελευταίες της ελπίδες για την Ευρώπη κόντρα στον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΛ και το ευχάριστο για τον Μίλαν Ράσταβατς είναι η επιστροφή του πρώτου σκόρερ Γέντρισεκ. Ο Λεβαδειακός ταξίδεψε στην Ξάνθη με αναπτερωμένο το ηθικό μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού αφού πλέον έχει ελπίδες για την παραμονή. Με αρκετές απουσίες οι φιλοξενούμενοι καθώς δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Ζησόπουλος και οι τραυματίες Γιακουμάκης, Ανγκουα αλλά και κάποιοι μακροχρόνιοι.

Τέλος, στην Τρίπολη ο Αστέρας δίνει ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς κόντρα στον Ατρόμητο. Οι Αρκάδες βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που κινδυνεύουν με υποβιβασμό και πλέον δεν έχουν άλλα περιθώρια για γκέλες. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη με τον Γιώργο Παράσχο να μην υπολογίζει τους Ιγκλέσιας, Μουνάφο και Ματρικάρντι, ενώ αμφίβολοι είναι οι Βλάχος και Βαλιέντε. Χωρίς Ρσιβάνη και Σάκιτς που είναι τιμωρημένοι και τους τραυματίες Μούγιακιτς και Ουγκράι ταξίδεψε στην Τρίπολη ο Ατρόμητος ο οποίος είναι σε τρομερή κατάσταση και κοιτάει κρυφά ακόμα και την τρίτη θέση.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (23/2)
Ξάνθη - Λεβαδειακός (16:00, ΕΡΤ1)
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος (17:15, NS1)
ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης (19:30, NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα