Κατατέθηκε το αθλητικό νομοσχέδιο στη Βουλή

Gazzetta team
Κατατέθηκε το αθλητικό νομοσχέδιο στη Βουλή

bet365

Το αθλητικό νομοσχέδιο που περιλαμβάνει το θέμα των θητειών στις ομοσπονδίες, τις τροποποιήσεις στο εκλογικό σύστημα, αλλά και την δημιουργία της Super League 2 κατατέθηκε στη Βουλή.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής κατατέθηκε στη Βουλή το αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει και την δημιουργία της Super League 2, με την νέα κατηγορία να δρομολογεί και το πλάνο της αναδιάρθρωσης. Επίσης, σε αυτό υπάρχει τροπολογία για τα χρέη των ΠΑΕ που επιστρέφουν στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από υποβιβασμό στις ερασιτεχνικές.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, κατέθεσε το νομοσχέδιο παρά τις φήμες που ήθελαν την αναβολή της κατάθεσης. Όπως προκύπτει, το σχέδιο Νόμου θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, ενώ στο νομοσχέδιο υπάρχει κανονικά και το θέμα των θητειών στις ομοσπονδίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα