Ξάνθη:Η Βιαμάρ φεύγει, η INSPORTS IKE έρχεται

Gazzetta team
Ξάνθη:Η Βιαμάρ φεύγει, η INSPORTS IKE έρχεται

bet365

Η ομάδα της Θράκης έκανε αίτηση ώστε να αλλάξει χέρια, αλλά ο Πανόπουλος, μαζί με τον Συγγελίδη, φαίνεται πως παραμένουν οι ισχυροί της άνδρες
Για μεγάλο χρονικό διάστημα η ΕΕΑ παρέμενε ακέφαλη, αλλά πρόσφατα ο Υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης όρισε ξανά μέλη της και αυτόματα επαναλειτουργεί. Η βασική της ιδιότητα ως Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι η εξέταση του μετοχικού κεφαλαίου των ΠΑΕ και εκείνη εγκρίνει την είσοδο νέων μετόχων, τις σχετικές αυξήσεις, αλλά και τις αγοροπωλησίες που υπάρχουν.
Μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν την πρώτη της συνεδρίαση ήταν η παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ξάνθης στην εταιρεία INSPORTS IKE, αλλά σχετική απόφαση δεν πάρθηκε, καθώς ανακοινώθηκε ότι η υπόθεση παίρνει «ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ».
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι απορρίφθηκε το σχετικό αίτημα, αλλά πως θα εξεταστεί στο άμεσο μέλλον. Αυτόματα τίθεται ιδιοκτησιακό ζήτημα για την ομάδα, καθώς μεγαλομέτοχός της είναι η Βιαμάρ Α.Ε., όπως αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ομως και η INSPORTS IKE φαίνεται πως ανήκει στα ίδια φυσικά πρόσωπα, καθώς πρόκειται για μία εταιρεία συμφερόντων των Χρήστου Πανόπουλου και Πολυχρόνη Συγγελίδη, οι οποίοι κατέχουν και την Βιαμάρ Α.Ε. Και πρόσφατα την συνέστησαν με 50% συμμετοχή έκαστος.
Πρόκειται για μία εταιρεία που ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία αθλητικών ειδών, διατροφής και εξοπλισμού σε όλα τα σπορ (ομαδικά ή αθλητικά), στο management συλλόγων-σωματείων, αλλά και στην αξιοποίηση ή ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων.
Τα παραπάνω αποτυπώνουν πως η Ξάνθη αλλάζει μεν μετοχική σύνθεση, αλλά ο έλεγχός της παραμένει στα φυσικά πρόσωπα που τον έχουν από χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα