Λαμία: «Προσφυγή κατά του Μαστούρ»

Gazzetta team
Λαμία: «Προσφυγή κατά του Μαστούρ»

bet365

Η ομάδα της Φθιώτιδας δημοσιοποίησε πως κινήθηκε νομικά κατά του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, ώστε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών
Νομικά κατά του Μαστούρ κινείται η Λαμία, καθώς όπως ανακοίνωση σήμερα κατέθεσε προσφυγή στα αρμόδια όργανα για λύση της συνεργασίας της με τον Μαροκινό, με υπαιτιότητά του παίκτη.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 κατέθεσε ενώπιον της Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ, Προσφυγή – Καταγγελία για τη μονομερή λύση του συμβολαίου του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Hachim Mastour, λόγω της υπερημερίας του (αδικαιολόγητης απουσίας του) από τις υποχρεώσεις του έναντι της ΠΑΕ, από 29/12/2018 μέχρι σήμερα.
Η ΠΑΕ ζητεί τη λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με υπαιτιότητά του για νόμιμη αιτία (σοβαρό λόγο) σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 11 του Κ.Ι.Μ.Π.
Επισημαίνεται ότι είχε προηγηθεί η από τις 12/02/2019 εξώδικη όχληση προς τον ποδοσφαιριστή, στην οποία αυτός ποτέ δεν απάντησε, αν και αποδεδειγμένα έλαβε γνώση αυτής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα