«Βλέπει» συμβιβασμό με Παναθηναϊκό ο Στραματσόνι

«Βλέπει» συμβιβασμό με Παναθηναϊκό ο Στραματσόνι

Νίκος Αθανασίου
«Βλέπει» συμβιβασμό με Παναθηναϊκό ο Στραματσόνι

bet365

Ο Ιταλός πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θεωρεί πως στο επόμενο διάστημα θα βρεθεί εξωδικαστική λύση με το «τριφύλλι» για την οφειλή προς το πρόσωπό του.

O Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να έχει αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό εδώ και περίπου δυόμισι χρόνια, ωστόσο, οι «πράσινοι» του οφείλουν ένα σημαντικό ποσό(περίπου 600.000 ευρώ) και ο Ιταλός έχει προσφύγει στην ΕΠΟ για να διασφαλίσει τα χρήματά του, καθώς η ΠΑΕ αυτή την διετία δεν ήταν συνεπής στον διακανονισμό που υπήρχε. Η υπόθεση του Ιταλού τεχνικού είναι μία από εκείνες που... καίνε τον Παναθηναϊκό ενόψει αδειοδότησης αλλά ο «Στράμα» φαίνεται διατεθειμένος να βοηθήσει για να βρεθεί εξωδικαστικός συμβιβασμός. Απευθείας επαφή του με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν έχει υπάρξει και το θέμα χειρίζονται οι δικηγόροι των δύο πλευρών.

Μάλιστα, ο πρώην τεχνικός του συλλόγου εμφανιζόταν σίγουρος ότι το επόμενο διάστημα θα έρθει η συμφωνία για τον τρόπο εξόφλησής του. Εξάλλου, έκανε υπομονή για δύο χρόνια, πήρε μοναχά ελάχιστα χρήματα και προσέφυγε στα δικαστήρια για να πιέσει την κατάσταση και να βρεθεί λύση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα