Πασχαλάκης: «Έδειξα τι θέλω με τον ΠΑΟΚ»

Πασχαλάκης: «Έδειξα τι θέλω με τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Έδειξα τι θέλω με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης «ανακρίθηκε» από μικρούς μαθητές, οι οποίοι γέμισαν το μεσημέρι της Πέμπτης (21/2) την αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας.

Ο Έλληνας γκολκίπερ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες των μικρών φίλων του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (21/2) την αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας.

«Έδειξα τις προθέσεις μου με την ανανέωση του συμβολαίου μου με την ομάδα», υποστήριξε σε ερώτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το «Δικέφαλο» στο τέλος της σεζόν και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Στις προπονήσεις υπάρχει μεγαλύτερη κούραση. Καθημερινά δουλεύεις ώστε να είσαι έτοιμος πνευματικά και σωματικά στον αγώνα, όπου εκεί μπορεί να χρειαστείς να επέμβεις μόνο σε μια φάση, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος», πρόσθεσε ο 29χρονος τερματοφύλακας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα