ΠΑΟΚ: Το αήττητο περνάει μέσα απ’ την τακτική!

ΠΑΟΚ: Το αήττητο περνάει μέσα απ’ την τακτική!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το αήττητο περνάει μέσα απ’ την τακτική!

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση της Πέμπτης (21/2) δούλεψε για αρκετή ώρα πάνω στο κομμάτι της τακτικής ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (24/2) κόντρα στον Άρη.

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι πανέτοιμοι για ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος, όπου θέλουν να διατηρήσουν και να διευρύνουν το αήττητο σερί τους. Εδώ και 26 αγώνες πρωταθλήματος είναι δίχως ήττα, ενώ το ζητούμενο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η διατήρηση της βαθμολογικής διαφοράς από τον δεύτερο Ολυμπιακό, που όσο περνούν οι αγωνιστικές θα βλέπει τις λιγοστές ελπίδες του να μειώνονται δραματικά.

«Ένα από τα «όπλα» του ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν είναι πως προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε όλα να λειτουργούν στην εντέλεια, όπως επιθυμεί ο τελειομανής Ραζβάν Λουτσέσκου», τονίζει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στη σημερινή αναφορά της στα όσα συνέβησαν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Το αήττητο του «Δικεφάλου» περνάει μέσα από την τακτική προσέγγιση και ετοιμότητα. Έτσι, η προπόνηση της Πέμπτης (21.02) αφορούσε την τακτική ενόψει του αγώνα με τον Άρη, μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δουλειά τόσο στην επιθετική όσο και στην ανασταλτική λειτουργία.

Το ευχάριστο για τον Λουτσέσκου είναι πως έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς οι Μαλεζάς και Καρέλης (συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα) δεν λογίζονται ως πρώτες επιλογές και μαζί με τον Πόντους Βέρνμπλουμ είναι οι μοναδικοί απόντες του «Δικεφάλου», που την Παρασκευή (22.02) θα γυμναστεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα