Πάταγος με το σκουφί του Λουτσέσκου στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ! (pic)

Πάταγος με το σκουφί του Λουτσέσκου στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ! (pic)

Gazzetta team
Πάταγος με το σκουφί του Λουτσέσκου στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ! (pic)

bet365

To γούρικο σκουφί του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει γίνει viral και μετά από πρόταση του Γιώργου Σαββίδη διατίθεται, πλέον, κι από την μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Βιγιαρεάλ - Σπόρτινγκ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Ρουμάνος τεχνικός άκουσε τους φιλάθλους του «Δικεφάλου» να τραγουδούν στη Ριζούπολη και να του ζητούν να μη βγάλει το γούρικο, όπως αποδεικνύεται, σκουφί του, που μέσα σε λίγες μόνο μέρες έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στα «ασπρόμαυρα» στέκια.

Ο Γιώργος Σαββίδης, μετά από προτροπή και των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, πρότεινε στο εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ να βγουν προς διάθεση σκουφιά σαν αυτό που φοράει σε κάθε αγώνα της ομάδας ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ετσι, από τα δύο καταστήματα του ΠΑΟΚ θα διατίθενται σκουφιά, στην ίδια απόχρωση και που πάνω φέρουν την στάμπα «PAOK FC»

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, «ο χειμώνας επιστρέφει το Σαββατοκύριακο. Είστε προετοιμασμένοι;;;», καλώντας τον κόσμο να προμηθευτεί το… γούρικο σκουφί!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα