Οι δοκιμές και οι περιορισμένες επιλογές

Οι δοκιμές και οι περιορισμένες επιλογές

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι δοκιμές και οι περιορισμένες επιλογές

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης δουλεύει πάνω σ’ ένα πλάνο ενόψει του ντέρμπι (24/2, 19:30) με τον ΠΑΟΚ καθώς με εξαίρεση την επιθετική γραμμή, οι επιλογές του είναι συγκεκριμένες.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το προφανές είναι ότι ο Άρης θα έχει διαφορετική λογική στο παιχνίδι του σε σύγκριση με αυτό του πρώτου γύρου απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο τραυματισμός του Γιώργου Δεληζήση σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ούγκο Σόουζα θα χρειαστεί χρόνο για να φθάσει στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα, ουσιαστικά δείχνουν την τετράδα στην άμυνα. Διότι για τις θέσεις των στόπερ υπάρχουν μόνο οι Λίντσεϊ Ροζ, Φραν Βέλεθ, ενώ στα άκρα υπολογίζονται οι Μανώλης Τζανακάκης, Μιχάλ Κόρχουτ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, είναι δεδομένη η παρουσία των Μανώλη Σιώπη, Χαβιέ Ματίγια. Το πλάνο του Σάββα Παντελίδη περιλάμβανε τον Μίτζεν Μπάσα αλλά ο Αλβανός μέσος θα εκτίσει την τιμωρία του έπειτα από την αποβολή του στον πρόσφατο αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ερωτήματα προκύπτουν μόνο μέσα από τις σκέψεις του Σάββα Παντελίδη αναφορικά με την επιθετική γραμμή. Το πιθανότερο είναι να μην προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τους δύο πρώτους αγώνες και να επιλέξει την τετράδα των Τόνσο, Ματέο Γκαρσία, Λάρσον και Ντιγκινί, δεδομένου του ότι θέλει ταχύτητα και γρήγορους παίκτες στο επιθετικό transition.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα