ΑΕΚ: Ξεκίνησαν τα έργα στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα (pics)

ΑΕΚ: Ξεκίνησαν τα έργα στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα (pics)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ξεκίνησαν τα έργα στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα (pics)

bet365

Η πρώτη μπουλντόζα έκανε την εμφάνισή της στα Σπάτα, σηματοδοτώντας και την έναρξη των εργασιών στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

Άρσεναλ - ΜΠΑΤΕ με αξεπέραστο Live στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το περασμένο καλοκαίρι το gazzetta.gr είχε αποκαλύψει την αγορά του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είχε σκοπό να προχωρήσει σε περαιτέρω βελτίωση των εγκαταστάσεων και στην εξάπλωσή τους, δημιουργώντας μια μικρή πολιτεία της ΑΕΚ με νέα γήπεδα και ξενώνες.

Μάλιστα στο δείπνο που είχε παραχωρήσει για την ονομαστική του εορτή τον Οκτώβριο ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε αναφερθεί στην αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου και στα έργα που αναμένονταν άμεσα: «Η ΑΕΚ πλέον έχει το δικό της προπονητικό. Θα φτιάξουμε πολλά πράγματα στα Σπάτα. Πήραμε ακόμη 70 στρέμματα και τελειώνουν όλα τις επόμενες ημέρες για να ξεκινήσουν οι εργασίες. Σύντομα θα κάνουμε ακόμη δύο γήπεδα. Θα κάνουμε και άλλους χώρους και ξενώνες. Ένα ξενοδοχείο, πέρα από τα γήπεδο. Στον έναν όροφο θα μένουν οι Ακαδημίες, στον άλλο η πρώτη ομάδα. Βοηθάει πολύ ο Γρηγόρης Σαράντης σε όλο αυτό. Και θέλω να το πω αυτό. Είναι μεγάλη η βοήθειά του. Αυτά θα μείνουν όλα και θα ανήκουν στην ΑΕΚ», είχε υπογραμμίσει ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης.

Πράγματι, τις τελευταίες ημέρες τα έργα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει, με την πρώτη μπουλντόζα να κάνει την εμφάνισή της. Τα Σπάτα θα μεγαλώσουν και θα αναβαθμιστούν σε μεγάλο βαθμό, με τον σύλλογο να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τα μπροστά και στον τομέα των προπονητικών εγκαταστάσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα