«Ναι» από Ολυμπιακό, «άκυρο» από Αστυνομία στον ΟΦΗ για εισιτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Δημήτρης Ρούσσος
«Ναι» από Ολυμπιακό, «άκυρο» από Αστυνομία στον ΟΦΗ για εισιτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης»

bet365

Την απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού σχετικά με τη μετακίνηση των οπαδών του στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό περιμένει ο ΟΦΗ, αφού οι Πειραιώτες απάντησαν θετικά στο αίτημα για 200 εισιτήρια, αλλά η Αστυνομία έβγαλε «απαγορευτικό».

Ταξίδι στον Πειραιά για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό περιλαμβάνει η επόμενη αγωνιστική (25/02) για τους Ομιλίτες, που θέλησαν να έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους στο παιχνίδι και κατέθεσαν αίτημα για 200 εισιτήρια.

Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν θετικά, ωστόσο η Αστυνομία απαγόρευσε τόσο τη μεμονομένη όσο και την οργανωμένη μετακίνηση, με το «μπαλάκι» πλέον να πηγαίνει στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός είχε τη στήριξη περίπου 500 οπαδών του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ενώ γενικά επιζητά τη στήριξη των φιλάθλων του στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπως συνέβη πρόσφατα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα