Χουάντερσον: «Επιμένω, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει 6-0 τον Ολυμπιακό»

Χουάντερσον: «Επιμένω, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει 6-0 τον Ολυμπιακό»

 Χουάντερσον: «Επιμένω, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει 6-0 τον Ολυμπιακό»

Ο γκολκίπερ του Απόλλωνα έβγαλε το...καπέλο στον «Δικέφαλο του Βορρά» και μίλησε για το μέλλον του στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» 

Για το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ, το μέλλον του στον Απόλλωνα αλλά και τη δήλωσή του ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα μπορούσε να κερδίσει τον Ολυμπιακό με 6-0, μίλησε ο Χουάντερσον στο «Αθλητικό Metropolis».  
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
Για τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη:
«Ήταν ένα δύσκολο βράδυ για εμάς. Ήταν ένα δύσκολο αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Δίκαιο αποτέλεσμα και βαρύ για την ομάδα μου. Δεν μπορέσαμε να προβάλλουμε καμία αντίσταση. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από εμάς, το ξέραμε και από πριν. Είχε καλύτερη τακτική από εμάς, αλλά και αγωνιστική πειθαρχία».
 
Για τη χθεσινή του δήλωση πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να διασύρει με 6-0 τον Ολυμπιακό:
«Επιμένω πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να διασύρει με 6-0 τον Ολυμπιακό. Το πιστεύω και για όσους είδαν το ντέρμπι θα το καταλάβουν αυτό, αφού ο Σα αποσόβησε πολλούς κινδύνους και αν δεν ήταν αυτός το σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο». 
 
Για τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο Απόλλων:
«Είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε μέχρι το τέλος να τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά εμείς πρέπει να προπονούμαστε και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παλεύουμε».
 
Για το μέλλον του:
«Έχω συμβόλαιο έναν χρόνο ακόμα με τον Απόλλωνα. Η ομάδα και να πέσει έχει σχέδιο να επανέλθει άμεσα στην πρώτη κατηγορία».
 
 
 

Best of internet