Οι χαμένοι βαθμοί στο «Κλ. Βικελίδης» και οι 16 εκτός Θεσσαλονίκης

Οι χαμένοι βαθμοί στο «Κλ. Βικελίδης» και οι 16 εκτός Θεσσαλονίκης

Gazzetta team
Οι χαμένοι βαθμοί στο «Κλ. Βικελίδης» και οι 16 εκτός Θεσσαλονίκης

bet365

Ο Άρης θα μπορούσε να βρισκόταν σε πλεονεκτικότερη θέση για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα, αλλά τον έχει πληγώσει κυρίως η απώλεια βαθμών στην έδρα του.

Λυών - Μπαρτσελόνα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» πήραν σχεδόν τους μισούς βαθμούς από αυτούς που… παίχθηκαν στο χορτάρι του «Κλεάνθης Βικελίδης». Για την ακρίβεια σε σύνολο δέκα εντός έδρας αγώνων και 30 βαθμών, ο Άρης πήρε τους 17. Αυτοί που τον πλήγωσαν περισσότερο, βάσει εικόνας των αγώνων, ήταν οι ισοπαλίες με τους Παναθηναϊκό, Πανιώνιο αλλά και η ήττα από τον Παναιτωλικό.

Εκτός έδρας, οι Θεσσαλονικείς μάζεψαν τους 16 από τους 33 εφικτούς βαθμούς και το επίπεδο αποτελεσματικότητάς τους δεν είναι χαμηλό, σαφέστατα όμως θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα