ΟΦΗ: «Παιδιά ελάτε να παίξουμε μαζί και να χαρούμε το ποδόσφαιρο» (pic)

ΟΦΗ: «Παιδιά ελάτε να παίξουμε μαζί και να χαρούμε το ποδόσφαιρο» (pic)

Gazzetta team
ΟΦΗ: «Παιδιά ελάτε να παίξουμε μαζί και να χαρούμε το ποδόσφαιρο» (pic)

bet365

Ο ΟΦΗ προσκαλεί τα παιδιά στο Camp που θα γίνει το διήμερο 23-24/2 και θα δώσει το «παρών» όλη η οικογένεια των Κρητικών.

Λυών - Μπαρτσελόνα με αξεπέραστο Live στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Camp για τα παιδιά διοργανώνει ο ΟΦΗ, προσκαλώντας τα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Τα αστέρια του μέλλοντος θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν το ποδόσφαιρο με τον Γιάννη Σαμαρά, τους προπονητές της ομάδας, αλλά και όλη την οικογένεια των Κρητικών.

Δύο μέρες έμειναν (μέχρι και 19/2) για να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο πρώτο από τα δύο Camp του @ofi.crete.fc (για παιδιά γεννημένα 2006-07) το οποίο θα γίνει το διήμερο 23-24/2. Ελάτε να παίξουμε και να χαρούμε το ποδόσφαιρο, με τον Γιάννη Σαμαρά, τους προπονητές της ομάδας μας και όλη την οικογένεια του ΟΦΗ! #oficamp #oficrete #ofi #ofifc #ofifamily #superleague #greece #akademies

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. | ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (@ofi.crete.fc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα