Θεοδωρίδης: «Περήφανος για τον Ολυμπιακό, θα περάσουμε στο Κίεβο»!

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Περήφανος για τον Ολυμπιακό, θα περάσουμε στο Κίεβο»!

bet365

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη των Πειραιωτών με σκορ 4-1 σε βάρος της ΑΕΚ.

Ο Θεοδωρίδης είπε μεταξύ άλλων στη NOVA:

Ήταν ένα πολύ μεγάλο ματς. Είναι πάρα πολύ δύσκολο σε τόσο λίγες ημέρες να βγάλει τόσο σημαντικά παιχνίδια. Στο Κίεβο πιστεύω ότι τα παιδιά θα κάνουν το καθήκον τους. Τα συζητήσαμε στο ημίχρονο για να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να γυρίσουμε το ματς. Τα γκολ που έβαλε ο Ολυμπιακός πρέπει να διδάσκονται. Ήταν καταπληκτικά. Ο Ολυμπιακός έχει γερές βάσεις και θέλουμε να δείξουμε στο Κίεβο ξανά στην Ευρώπη ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Με τον Ολυμπιακό είναι όλοι για τέσσερα γκολ στην Ελλάδα και ας χάσαμε από τον ΠΑΟΚ. Ήταν απαράδεκτα όσα έγιναν στην Τούμπα. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στα αποδυτήρια. Είμαι περήφανος για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του και ο Ολυμπιακός είναι μακράν η πιο καλή ομάδα στην Ελλάδα και η μόνη που μπορεί να παίξει στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα προκριθούμε στο Κίεβο. Πιστεύω ότι θα περάσουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα