Μπεντινέλι: «Ο ΠΑΟΚ το πλεονέκτημα»

Gazzetta team
Μπεντινέλι: «Ο ΠΑΟΚ το πλεονέκτημα»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα τόνισε πως στη Ριζούπολη δεν έχουν ακόμη πετάξει «λευκή πετσέτα»
Ο Απόλλων βρίσκεται κατάφατσα με τον υποβιβασμό, αλλά ο Μπεντινέλι δεν χάνει την αισιοδοξία του. «Σήμερα η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα από εμάς, ήταν καλύτερος από μας στο γήπεδο και έτσι απλά επικράτησε. Στο προηγούμενο παιχνίδι πήραμε 3 βαθμούς μακριά από την έδρα μας με τον Πανιώνιο αλλά σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Όμως πρέπει να παλέψουμε ως το τέλος, πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες ακόμα», είπε αρχικά στην ΕΡΤ.
Και μετά ρωτήθηκε αν ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα. «Έχουν 9 βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό και είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, οργάνωση και προπονητή, δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα άλλα έχουν πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα